Friday, December 14, 2012

Esittelenpä pari blogia! vol.1



Ajattelin nyt tehdä tämmöisen postauksen, missä esittelen muutaman blogin, joita seuraan aktiivisesti. Kaikki blogit on luettu alusta loppuun, inspiroiduttu, ihastuttu ja seurattu. Toivon, että löydätte itsellekin mahdollisesti uutta luettavaa. Yhteistä teemaa näillä ei ole, ainakaan selkeästi. Pitemmittä puheitta...


Kyseessä on siis ns. kuviksen opettajan blogi suoraan Amerikan Nashvillesta. Blogista saa hyviä ideoita esim. lasten kanssa taiteiluun, persoonalliseen pukeutumiseen ja asusteiden tuunaamiseen. Erilaiset kuvis-projektit ja teeman mukainen pukeutuminen onkii miusta blogin parasta antia. Bloggaaja itse vaikuttaa myös hyvinkii hurmaavalta ihmiseltä!
---------------


Tätä blogia kirjoittaa pehmolelujen tekijä Abby Glassenberg myöskin Amerikasta, Massachusettsista. Blogista saa silmäkarkkia erilaisten pehmolelujen muodossa, vinkkejä pehmolelujen tekoon ja sunnitteluun, sekä muiden alan ihmisten esittelyjä. Pehmoleluohjeet on hyvin käytännönläheisiä, selkeitä ja houkuttelevat kokeilemaan itsekin.
---------------


Tämän blogin pitäjä on myöskin pehmolelujen tekijä, tosin Bostonista. Hyvinkin omanlaistensa pehmolelujen lisäksi Mimi tekee erilaisia ... hmm... eräänlaisia mini-installaatioita paremman sanan puutteessa. Pehmolelujen saralla hänen blogissaan voi törmätä esim. painonnostajiin, tatuoituihin metsureihin, piippua poltteleviin kettuihin ja melkeinpä mihin vaan. Samoin kuin edellisessä blogissa, inspiroituminen on lähes väistämätöntä!
---------------


Viimesenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä suomalaista kädentaitoa edustaa Susannan Työhuone. Blogissa voi seurata Susannan käsityöyrityksen toimintaa, sekä asuttamansa vanhan rautatieaseman remontoimista/sisustamista. Blogista huokuu hyvä fiilis, ja Susannan maku sisustuksen suhteen on miusta aivan ihana! Näin käsityöalan ihmisenä myös yrittäjyyspuoli kiinnostaa. Kaikin puolin kiintoisa blogi siis! Suosittelen lämpimästi!
---------------

Toivon, että tykkäätte tekin! Kertokaa ihmeessä mitä tykkäsitte, ja linkittäkää miulle muita blogeja luettavaksi. Taidankin tehdä tästä tavan ja esitellä aina sillon tällön uusia blogeja, kunhan törmään tarpeeksi kiinnostaviin. :-)
Hyvää viikonloppua toivottelee

-kirppu

No comments:

Post a Comment