Tuesday, March 26, 2013

Päivät 20 viiva 24

MKM#20
Täältä tullaan! Hitaasti mutta varmasti. Kohta ollaan jo päivitys-/haastetahdissa kiinni. Olis ikävää lopettaa kuukaus "myöhässä". Tein itselleni tsemppi-kortin tulevaisuuden varalle. En oikein keksinyt mitä tähän olisin muutakaan tehnyt. Hieman synkkä, mutta eipä se mitään. :-)

MKM#21
Sit oli aiheena jalat. Halusin taas "kuvittaa" tän leiskan vesiväreillä, oon nyt jostain syystä tykästynyt tähän tekniikkaan. Mukavan rentouttavaa, kun ei pyri tekemään liian tarkkaa ja kliinistä jälkeä. Laitoin tähän myös ajatuksia jaloistani. Tykkään!

MKM#22
Tähän testailin Fiskarsin hole punchia. Petyin hieman, kun ajattelin että se leikkais rinkulat ehjänä pois, mutta sehän peijakas tekeekin rinkuloihin reiät! Argh. Hirveetä tuhlausta sanon minä. Ärsyttää, kun ei paketissakaan sitä mainittu. Mut kuitenkin, oli hirmu vaikee keksiä tähän mitään toteutuneita toiveita, surullista kyllä. Siitä lähtien kun aloin kuuntelemaan Apulantaa, oon halunnut huuleen ja nenään renkaat. Nyt ne on killuneet tuossa viimeiset pari vuotta. Pienestä pitäen oon myös suunnitellut vaatteita ja ommellut kaikkea. Vihdoin osaan tehdä itsekin, JA sain suunnitella ja valmistaa oman mallistoni. Se kuulostaa tälleen kirjotettuna paljon isommalta asialta, kuin miltä se näin miun näkökulmasta tuntuu. Pitäis osata paremmin arvostaa saavuttamiaan asioita. *sulka hattuun*

MKM#23
Kipeenä ollessa mietin vaan valkosia asioita. Tästä ei sen kummemmin kerrottavaa. Oli vaan hauska miettiä miten saa piirrettyä sivun täydeltä valkosia asioita. :-)

MKM#24
Ja viimesenä tavoista poiketen täysin taustaväritön leiska. Ruohomunat vaan on NIIN hyviä! Tulee aina pääsiäisen aikoihin hankittuu niitä markkinoilta ja sit on suklaaähky pitkään. En tiiä mikä niistä tekee niin sairaan hyviä! Oh. Pitäiskin hankkia niitä jostain lisää!

----------------------------------------
My LO's for days 20-24. Im slowly catching up! Thank goodness the flu went away so quickly! 
*knocks on wood*

-kirppu

4 comments:

  1. Tykkään sun vesivärien käytöstä. Ihanan värikkäitä sivuja. Pitäis itsekkin kaivaa vesivärit kaapista.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Kannatan kyllä värien kaivamista. Itellä oli monta vuotta aikaa siitä kun oon viimeks itse _vapaaehtoisesti_ vesiväreillyt, ja nyt ihmettelen et miks ihmeessä ;-)

      Delete
  2. Toi sivu valkoisista asioista on tosi hieno!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Ei tarvinnu pitkään miettiä minkä värin valitsee kun katteli ympärillään olevia vessapaperitollokasoja :-D

      Delete