Monday, November 25, 2013

Kuinkas ollakaan...

Enpäs sitten pitkään ehtinytkään työttömänä köllötellä, aloitin tänään nimittäin kolmannen työviikkoni uudessa paikassa. Olin ekan viikon ihan henkisesti ja fyysisesti poikki. On se uuden oppiminen näköjään oikeesti raskasta puuhaa! Viime viikko meni jo hieman energisemmin ja tänään oon ihan virkkuna ollut, eli ehkä tämä tästä. :-)

SnailmailingSnailmailing

Piristyksenä tähän väliin kuvia miun kirjeenvaihtoharrastuksesta, joka sekii on nyt jääny vähän huonolle huomiolle väsymyksen takia. :-( Vasemmalla kirje Portugaliin ja oikealla kirje Washingtonista.

Eihän tää uus työ ole mikään unelmahomma millään tasolla (ei siis oman alan töitä), mutta toistaseks oon kyllä viihtynyt hyvin! Työporukkakii on toistaseks vaikuttanu oikeen mukavalta, ja pääsimpä jopa pikkujouluihin lauantaina! Menikii nyt sunnuntai sitten hieman sohvan pohjalla maatuessa. :-D Toivon vaan, että kunhan työ tulee tutummaks ja tutummaks, jaksan töiden jälkeen taas paremmin touhuta "omiakii juttuja".

SnailmailingSnailmailing

Ja vasemmalla kirje Washingtoniin ja oikeella Portugaliin :-). Oon nyt koittanut ettii kivoja kankaita siihen edellisessä postauksessa mainittuun pikkutyyppi-projektiinkin, mut voi tätä valinnan vaikeutta! Tulokkaan sukupuolesta ei siis oo kuulunu pihaustakaan (enkä kyllä ole mikään sukupuolittuneiden värien puolestapuhuja), mutta suurin osa vaan on selkeesti tytöille ja selkeesti pojille suunnattuja. Neutraalimpia tai, herran jestas sentään, aikuisempia trikoita on ihan helkkarin hankala löytää. Ihastuin jossain blogissa näkemääni musta-valkoseen saharaitaseen trikooseen, ni eipä ole missään enää saatavilla sellasta. Yhyy.

SnailmailingSnailmailing

(Ja siinä vasemmalla Britteihin ja oikeella Singaporeen.) Ehkä mie oon vaan liian kranttu? No onhan tässä onneks vielä aikaa. Ehkä. Nuo on aina ne kuuluisat viimeset sanat ennen ku havahdut siihen, että aika on joko jo loppunut tai ainakii ihan loppumassa.

Salillakaa en ole nyt ehtiny käymään, kun sain kehitettyä itelleni kunnon nuhan heti ekalla työviikolla. Uusia pöpöjä vissiin sen verran ollu liikenteessä. Ekaks oli vaan jäätävä räkätauti, joka on nyt onneks taantunu yskäks ja yleiseks pöhnötykseksi. Ei oikeen houkuttele lähtee salille kipeenä, mutta harmittaa ku tuntuu että tuhlaa arvokasta kuukausikorttiaikaa. Parempi kai koittaa malttaa tervehdyttää ittensä ekaks. Äh, en oo ikinä ollu mitenkään kärsivällinen ihminen niin tää harmittaa :-D

SnailmailingSnailmailing

(Vasemmalla Irlantiin ja oikeella ATC-kortteja vaikka minne!) Just aloin päästä kunnolla salirutiiniin kiinni ni piti tulla tää saamarin nuha. Noh, mitäpä sitä turhaan valittamaan kun ei asialle mitään mahda.

Tän postauksen pointti siis vissiin tais olla se, että töitä sain, ja siksi en oo saanu mitään muuta aikaseks. Ja että ehkä tämä tästä. Kohta tulee Huippis, sit meenkii nukkuu et jaksan mennä seiskaan töihin! :-)

........................................................
Short translation: I got employed, hence the blog- and craft silence! I caught the flu the very first week at work (no wonder, I sort laundry there...) but luckily no fever - yet! Even my snail mailing has suffered a bit from the lack of time and health. I've been trying to find some nice knit fabrics for the surprise sewings I planned in the last post, but haven't found any that would please my aesthetic eye. And I haven't been able to go to the gym either, which sucks epically. 
TL;DR been sick, haven't gotten anything done, whine whine whine. :-)

-kirppu

No comments:

Post a Comment