Thursday, May 9, 2013

Huh hell... siis kiirettä.

JäätäBlogihiljaisuus on taas hyökännyt kuin puun takaa. Olin viime viikonlopun kotona, jossa ylläoleva kuvakin on otettu. Tehtiin puutarhahommia, saunottiin, grillattiin ja heitin talviturkin. Kyllä tuonne jäiden sekaan sen verran mahtui polskahtamaan ;-)

Jäätä
Rantamme kivilaiturin päälle oli kertynyt tuulen ansiosta tuollasia jääkiteitä/-kristalleja. Melkein joka keväthän niitä sieltä löytää, mutta aina ne on yhtä hienoja. Sellasta irrallista söhlöä. Illalla kun vilvottelin  saunasta tullessa ennen järveen menoa kuulosti hauskalta, kun tuuli nous ja tuo jääsöhlö rupes hilisemään/kilisemään järven rannoilla ja pinnalla.

Jäätä
Oli varsin kivaa siis. ^^ Nyt maanantaina alko taas kesätyöt hautausmaalla, joten oon ollu sen takia niin riksrakspoikki, et on ollu täälläkin hiljasta, mutta kyllä tää tästä! Nyt kun viimenenkin arvontavoittaja otti sähköpostilla yhteyttä, laitan huomenna palkinnot postiin. Anteeksi viivästys, eivät ole siis palkinnot hävinneet mihinkään matkalle! Nyt parin koulutyön pariin vielä ja sitten jatkamaan pyhän viettoa :-)

-kirppu

No comments:

Post a Comment