Friday, May 24, 2013

Päivittelyä taasen

On taas kiirettä pitänyt! Viime viikonloppuna olin kotonakotona siivoomassa naapurimökkiä (vanhempi pariskunta, joka ei itse oikein jaksa eikä halua siivota pestas miut sinne jo kolmantena keväänä peräkkäin) ja kattomassa Euroviisu-tappiota, viikolla oon ollut (yllätysyllätys) töissä JA tiistaina pidin miun esitysseminaarin. Toisin sanoen, OPPARI ON PAKETISSA! Jihuu! Teen nyt tänä viikonloppuna postauksen niistä kyselytuloksista, vihdoin viimein. Seuraavaks sitte vähän viimesimpiä ompeluksia.

Vihreä paita
Kaverini toi miulle kolme t-paitaa, joista piti kehitellä jotain uutta (kaapissa siis ovat pyörineet viimeset miljoona vuotta...). Harmaan paidan leikkelin säpäleiksi, ja tein siitä mm. pidennyskaitaleen tän vihreän helmaan. Ompelin sen siksakilla tuohon, jotta tulis ompeleesta vähän lisää näköä. Printin suunnittelin itse ja tein sen sabluunoilla. Tein tahallaan vähän tollasen epäselvän/ronskimman jäljen tuohon, kun halusin siitä vähän sellasen kuluneen ja sarjakuvamaisen. Printti kaartuu siis selkäpuolelle linnun pyrstön osalta.

Violetti paita
Tässä toinen paita. Tähän ompelin tuollasen mustan kaitaleen helmaan jämätrikoosta. Tän ompelin kaksoisneulalla, sillä en halunnut tähän niin selkeetä siksakkia näkyviin. (sekava lause...) Olalle painoin sabluunoilla pommeja ja kylkeen timanttisormusta kantavan otuksen. Tähän en tahtonut niin karskia painojälkeä, vaan mm. häivytin tuon valkoisen massun rajan vähän pehmeämmin. Paita ei siis oikeesti oo ihan noin avonainen, mallinukke vaan on liian pieni.

Rintakoru
Ja viimesenä rintakoru. Tuohon käytin myös sitä em. harmaata paitaa. Tuo hörsyke on purettu sen paidan pääntieltä ja keskiedusta. Ompelin pinkkiin huopaan heijastinkangasta ja napin, jossa on ykkönen. Lisäks tuossa sydämen kärjessä on pieni pinkki tiuku. Taustalla tavallinen rintakorupohja/-neula. Kaikki jutut tuli siis samalle kaverille lahjaksi. Toivottavasti on tykännyt! :-)

-kirppu

No comments:

Post a Comment