Saturday, May 11, 2013

Interpals-kokemuksia

InterPals
Interpalsissa nyt jo pitkään oltuani ajattelin jakaa hieman kokemuksia kyseisestä sivusta. Kyseessä on siis alun perin kirjeenvaihtoystävien etsimiseen tehty sivusto, johon voit luoda oman profiilin. Profiiliin voi kuvailla itseään hyvinkin tarkkaan ja etsiä helposti samanhenkisiä ihmisiä. Sivulla on myös laaja keskustelufoorumi, jossa käydään paljon keskustelua kaikenlaisista aiheista. Kirjautuminen on ilmaista, ja käyttäjiä paljon. Oon löytänyt sivulta useita uusia kirjekavereita! Osan kanssa olen kirjoitellut jo pitemmänkin aikaa, ja osan kanssa vasta hetken.

Huonoja puolia sivulla on kärjistäen sanottuna seksuaalisesti turhautuneet tiettyjen maiden miehet. Sanotaan vaikka näin, että mielikuvani joistakin maista ja sinne matkustamisesta on hieman muuttunut, kun on niin järjestelmällisesti saanut sontaa tuolla niskaansa. Jos oot vaalea, skandinaavinen nainen, varaudu pahimpaan. Olen saanut sivulla vaikka minkälaisia uhkailuviestejä ja törkyä (zoofiliasta raiskaus-uhkauksiin), kun en ole ollut kiinnostunut tutustumaan jokaiseen miulle viestejä lähettäneeseen mieheen. Yleensä näillä samoilla henkilöillä on englannin taito niin surkea, että solvaukset on yleensä lähempänä naurettavaa. Hyvin nopeasti voi viestilaatikko alkaa näyttää tältä (välistä editoitu pari törkyviestiä):

Interpals

Ihanaa, eikö? Lisää vastaavia kuvankaappauksia löytyy blogista Interpals Rejects.

Sivulla tosin voi blokata yksittäisiä maita ja maanosia, sekä yksittäisiä henkilöitä jos siltä tuntuu. Pitkään miulla olikin mm. Afrikka, Turkki ja Marokko blokattujen listalla. Sieltä suurin osa noista ihanista viesteistä tulee. Eli tiivistän nyt sivuston pariin pointtiin:

Hyvä, ilmainen sivu kirjekaverien etsintään, mutta kannattaa varautua siihen että myös paska saattaa lentää tuulettimeen. :-D

-kirppu

2 comments:

  1. En arvannut että Turkistakin sataa ilkeitä viestejä Interpalsissa. Marokko onkin oma lukunsa. Skämmääjät ovat viimeaikoina alkaneet esiintyä Interpalsissa Yhdysvaltalaisina ja Kanadalaisina naisina. Kaikki profiilit on tehty kuin samasta sapluunasta. Kuvatkin on takuulla kaapattu jostain koska ovat niin "silmiinpistävän" erilaisia kuin mitä profiili antaa olettaa. Jäljet johtanevat kuitenkin Afrikkaan jossa suurin osa Interpalsin skämmäreistä puuhastaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nyt on turkkilaisten määrä vähentyny miun inboksissa kyllä ihan selkeesti, mutta kuuluu maa edelleen tuohon ns. top 3:n. :-P Skämmereitä on onneks tullu yllättävän vähän miulla vastaan, yleensä ne kyllä, jos yhtään mitään perusjärkeä omaa, pistää heti silmään eikä erehdysvaaraa ole. Yleensä se surkee englannintaito on se selkein tunnusmerkki. Ja jos googlaa viestit, ni löytyy hyvin copy-pastetettuina vaikka mihin sivustoille laitettuja samoja viestejä.
      Oonkii nyt alkanu viihdyttää itteeni trollailemalla noita pahimpia törkyläjiä, jotka niitä viestejä lähettää. Hauskaa kokeilla saada vastapuoli raivon partaalle mahdollisimman pienellä vaivalla. :-D

      Delete