Friday, April 19, 2013

Arkistojen aarteita osa 1...

Memory
Koska on ollu niin hiljasta nyt askartelurintamalla, ajattelin jakaa teidän kanssa tämmöisen vanhan scrap-albumin arkistojen syövereistä. Eli kyseessä on itse askartelemani albumi vuosimallia 2008. Jälki on paikoitellen hyvinkin mielenkiintoista. Olin just innostunu paperiaskartelusta ja tää on kaikkien aikojen toinen tekemäni/kasaamani albumi. Koska en omistanu mitään hienoja härpäkkeitä sillon(kaan), tulostin ja leikkaa-liimailin päheitä grafiikoita albumin sivuille. Kuvat on otettu murun vanhalla kännykällä (kyllä, sillon oli jo kamerakännyköitä ;-)) ja laatu on sen mukaista. Nää kuvat on vanhoja ja otettu huonommalla kameralla, ku mikä miulla nyt on. Koittakaa kestää.

Memory
Eli albumi kertoo kesästä 2004. Se oli miun ja murun eka yhteinen kesä, eli tänä syksynä vietetään 10-vuotispäivää. OHO! Murulla oli autona komea punainen VW Polo, jonka peilissä roikku kuulapyssyn panoksille tarkotettu käsikranaatti. Lähes legendaarinen. Se on meillä kai vieläkii jossain tallessa ^^

Memory
Ajeltiin ympäri kaupunkia vähän koko kesän. Kaupungissa kun asui (muutin kotoa 16-vuotiaana) niin oli helppo huristella kattoo esimerkiks sitä kaverin futispeliä tai mennä jätskille tai mitä vaan. Harvinaista herkkua korvessa kasvaneelle! Autoradiosta kuulu todennäköisesti sillonkii jotai poppis-biisejä! Oi niitä aikoja!

Huomenna sitten pari aukeemaa varmaankin lisää. :-)

-kirppu

No comments:

Post a Comment