Wednesday, April 3, 2013

Astiavillitys

Mukit
Aikasemmin en oo ollu mikään innokas astioiden keräilijä, mut nyt on jotenkii kummasti ruvennu tietyt astiastot ja sarjat pistämään silmiin. Ihana äitini osti miulle ja tuolle karvaisemmalle tämmöset kahvikupposet. Omani sain jo ennen joulua, mut nyt en oo nähny tuota punasta Taikaa enää missään. Tietääkö joku onko koko sarja lopetettu vai mikä on vikana?
Taika
Kuvat pöllitty: http://www.iittala.fi
Eipä tuo pöllömmältä näin musta-valkoisenakaan tosin näytä! Vois vaikka pitää nuo värikkäät omina kahvikuppeina ja hamstrata noita musta-valkoisia. Kannattaa muuten tutustua Klaus Haapaniemen (linkki vie kotisivuille) kuvituksiin muutenkin, on aikasen hyvännäköstä settiä! Toinen kiinnostava astiasto onkin sitten Piilopaikka!
Piilopaikka
Kuvat pöllitty: http://www.arabia.fi
Tässä on miusta hauska tämmönen lastenkirjamainen kuvitus. Eläinrakkaalle etenkin kohdillaan. Astioiden muoto tuo mummon mieleen, mut kuvituksen ansiosta astiat tuntuu hirmu nuorekkailta. Tykkään! Nää on "kuvittanu" Kaksitvån (linkki vie nettikauppaan) Piia Keto. Siinä kaikille vinkkiä jos haluutte lahjoa jollain joskus ;-)

-kirppu

No comments:

Post a Comment