Monday, April 8, 2013

Hiljaisuuteen syy vol.2

Argh
Tässä syyt blogihiljaisuuteen. Tuhottomasti pyykkiä ja oppari. Jännä juttu miten helkkaristi sitä pyykkiä voi näin kahen aikuisen ihmisen (henkisestä iästä en sano mitään...) taloudessa tulla! Eikä edes pestä, miusta ainakaan, liian köykäisin perustein. Ja mikä helkkari siinä on, et se aina, AINA jää miulle. Niin ku muutkii kotihommat. Tasa-arvo, missä olet?
Oppari on nyt lähinnä koostunut viime päivinä siitä, et oon yrittänyt saada miun kyselylinkkiä jaettua mahdollisimman monessa paikassa. 79 vastausta tullut ja 100 olis tavotteena. Päiviä enää pari hassua jäljellä. Linkitys-ideoita otetaan vastaan! :-)

Linkki kyselyyn:

http://www.webropolsurveys.com/S/A9090B45871C1FBE.par

Eli jos satut tänne, etkä oo vielä vastannut, vastaa, PLEASE. Osallistut arvontaan ja autat ihmistä hädässä. Linkkiä voi myös jakaa ja mainostaa. Kunhan saan tuon perkaleen pakettiin niin ai taivas sentään. Voi sit hyvällä omallatunnolla tehä aivan täysin turhanpäiväsiä ja hyödyttömiä asioita :-D

Palataan asiaan taas kun hommat etenee! Onkin muutama projekti mielessä mitä haluaisin tänne jakaa, mutta ei vielä uskalla ettei jutut paljastu asianomaisille liian aikaisin. ;-)

-kirppu

2 comments:

  1. Hei.. tosi hieno blogi! Toivottavasti jatkat myös opparisi jälkeen kirjoittamista tänne ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kommentista! :-) Varmasti jatkankin! Voi olla et on enemmän jopa kirjottamisen aihetta kun voi näpertää ja tehdä kaikkee muuta mihin ei nyt oo uskaltanut uhrata aikaa :-)

      Delete